Rätar ut frågetecken!

Ok. Hej. Här kommer lite svar på några frågor jag har fått!

1. Det är alltså här jag har bloggat tidigare. Där finns Stampes fem första månader, en oändligt lång graviditet och ett mindre urval från mitt gymnasieliv dokumenterat och redo att sträckläsas. För er som redan har blivit förtrollad av vår närvaro och vill ha mer mer mer.

 

2. Till er som är oroliga för att må dåligt under graviditet och förlossning och undrar hur jag har mått: Hur man upplever smärtan vid en förlossning är ju såklart väldigt väldigt olika. Men allvarligt talat är jag inte ens säker på att det är den värsta smärtan jag har upplevt i mitt tjugoettåriga liv. Det händer ungefär dagligen att jag tänker ”den här smärtan är på riktigt värre än att föda barn”. Till exempel när man slår tån i tröskeln eller får en papercut. Och det bästa jag vet: jag upplevde krystningen EXAKT som att göra en bajs. Fast med snippan. Lite hård i magen ba.

I övrigt tyckte jag att jag mådde rätt bra i nio månader. Tyvärr har jag fått foglossning nu EFTER graviditeten. Vilket är sämst i världen. Lång avbetalning på bäsar.

3. Nä, vår avkomma heter faktiskt inte Stampe på riktigt. Däremot är det hennes smeknamn då hon stampar och stampar och stampar så pyjamasfossingar och strumpor får slitageskador.

4. Bodyn med rävar är från Sture & Lisa, vi har köpt den på Ziggys.

5. Adidasmodellen heter nooooog Top Ten Hi Sleek. Om jag inte är ute och cyklar.

7 kommentarer
 1. madelene skriver: 18 oktober, 201206:48

  Oj, jag älskar redan din blogg! KRAM

 2. Vera skriver: 18 oktober, 201207:16

  Hej! Jag har precis inte pluggat utan istället sträckläst din blogg då jag blev ”förtrollad och ville ha mer mer mer”. Jag har en fråga! : Är 22 år och havande och undrar hur du träffade andra gravida att umgås med? Känner att jag behöver ventilera gnäll om foglossningar och läckande bröst med någon i samma situation och känner mig lite vilsen! Kram

 3. Johanna skriver: 18 oktober, 201207:17

  Sjukt söt unge!

 4. Corny skriver: 18 oktober, 201207:18

  Åh, fastnade för din blogg direkt när Hanna tipsade om den! Fantastiskt rolig och intressant!!

 5. mickan skriver: 18 oktober, 201207:33

  fy vilken härlig blogg det verkar vara, gillar starkt sättet du skriver på :) haha kul med stampe som smeknamn på bäsen, trodde dock det var på grund av att hon valde att komma ut efter att du stampat i golvet med foten som det stod nåt om i din förlossningsberättelse :)

 6. anna skriver: 19 oktober, 201208:39

  hej! fasen vad inspirerad man blir av dig! skön stil och allt. mysig bebbe! en blogg till i bokmärkesfältet – check! puss!

 7. julia skriver: 21 oktober, 201207:30

  ja din blogg verkar ju vara underbar! haha va gulligt med hålet på strumpan hahah, åh älskar bebisar<3

Skriv en kommentar