Tidigare!

Guten Morgen! Jag hade tänkt uppdatera om vår dag igår men jag fick dödens migrän (obs egenställd diagnos, kan också ha varit jättejättejättejätteont i huvudet) och såg bara genom en liten tunnel. Därför kommer här en tillbakablick på det förgångna:

Frukost. Som jag har förstått det är bloggfolket världsmästare på frukostar. Finns till och med ett välutvecklat begrepp: bloggfrukost. Trots detta är jag så sjukt oinspirerad. Är bara ett stor fett störigt hinder innan man får påbörja dagen. Ge mig glöd och passion! Vad kan man äta som är gott?! Är så less på mackor och fil och gröt och Start. Start är vad jag äter idag. S.T.A.R.T.

MVH Ingen Niotillfem. Men vi har samma bricka!

Trevligt frukostsällis i alla fall. Alltid något!

Sedan gosade vi i sängen, jag och Stampe. Agi stod ensam vakt i fönstret. Med en rumpa som är något mer fyrkantig än genomsnittet.

Stampe fick sin allra första majskrok. Något som gick lite sådär då hon försökte smussla undan den till Lilla Reefven och hellre tuggade på sin gamla strumpa. Rätt dåligt betyg. Kanske ett minus till och med.

Oerhört hurtig prommis i höstvädret. Obs var skitjobbigt.

För första gången i vårt samboskaps historia har vår köksbänk ockuperats av ett diskberg (ganska imponerande, huuuuh? hände mig betydligt oftare som ensamboende nämligen). Därför gick vi på Olles och åt.

Åhåhå vilken fest! Det här var nämligen första gången vi kom ut och åt middag tillsammans sedan min födelsedag. I FEBRUARI. Innan dess var jag nämligen för tjock och konstant kissnödig för att tycka att det var bekvämt. Senare rädd att Stampe skulle ställa till med en scen.

Och nu till det coolaste: Efter att jag gått på en kvällspromenad med min supersnygga syster Emma, sagt hejdå/god natt/sov gott/dröm sött och börjat vandra hemåt mötte jag en räv. EN RÄV! Så knäppt och läskigt. Mitt på Södermalm i hufvudstaden. Den norrländska sådana (jag har hört att man ska provocera för att bli en lyckad storbloggare och har även läst om de oerhört starka känslor i lokaltidningen kring denna titel, hehehehehe).

 

SLUT!

2 kommentarer
  1. Alex - en kolossalt genomtänkt blogg skriver: 19 oktober, 201211:22

    Alltså, jag älskar redan din blogg så otroligt mycket :’)

  2. räv skriver: 19 oktober, 201201:10

    rävar är bäst! har också en sån räv som din stampe har

Skriv en kommentar