Ytterligare ett svar!

Jag har en fråga! : Är 22 år och havande och undrar hur du träffade andra gravida att umgås med? Känner att jag behöver ventilera gnäll om foglossningar och läckande bröst med någon i samma situation och känner mig lite vilsen! Kram

Tjabba! Jag träffade mina mammavänner på det stora vida nätet. Framtiden är här! Det är också jättebra att ha dem när man är föräldraledig hela dagarna. Då bjuder de över en på bullar istället för att man ska förgås i tristess. Eller när man har gått över beräknat födelsedatum men som tröst åtminstone sitter i samma båt som två andra tjockisar som delar frustration och behov att mula i sig chokladbollar. Det är sämst när de får barn på exakt samma dag och lämnar dig ensam i det vidriga väntadet, men helt klart värt det. Kanske.

Min vän Emma skapade en grupp på Facebook för alla mammor i Sundsvall under 2012. Jag gick med som nummer 14 kanske. Idag är det 341 medlemmar plus minst lika många bäsar! Hur många som helst! Så om det inte redan finns en så kan man ju alltid starta en själv. Annars kan jag tipsa om Lisas grupp Alamamas. Finns också på Facebook.

Lycka till med allt! Peace!

4 kommentarer
 1. Jessica skriver: 19 oktober, 201201:02

  Hej! är inne och kikar på din gamla blogg nu också (nej kunde inte få nog) och blir crazy och inspirerad! Himla bra bra bra bild, text och känsla. tack så mycket tack så mycket

 2. Alabamasthlm - Bonnies mamichulo skriver: 19 oktober, 201203:10

  Mjao!

  Tack för länk gullis. Och himla fin ny blogg du har här!

 3. johan andrén skriver: 19 oktober, 201204:32

  kan stolt meddela att jag blev din första prenumerant via rss. här har du html:en från källkoden
  http://iekw.hanapee.com/feed/rss/

  • iekw skriver: 19 oktober, 201205:15

   Johan: Hurra! Jag hoppades att du skulle bli lite nöjdare med mitt bloggval nu!

Skriv en kommentar