Longfriday!

longfriday1

Yo vänner! Idag ägnade vi oss åt det tråkigaste man någonsin kan tänka sig, långfredagen i ära: förrådsrensning. Bland annat kläder som S bar som nykläckt (någon annan mer än jag som blev helt förtrollad av äggen på Aftonbladets hemsida eller!? Satt och kollade typ hela tiden. Fick uppleva när den första lilla kyllingen kläcktes och skickade in en bild i hopp om att vinna första-bilden-tävlingen. I kattens namn. Och kattens hotmail. Så ingen skulle se att jag, Ida Karina Denise, ägnat obskyr mängd tid åt att kolla på ägg. Kattens e-postadress är för övrigt aggipagg@hotmail.com. Ifall ni skulle vilja honom något).

S är ju verkligen inte den största bebben i stan (tiomåningen vägde in på 7660g senast mitt i magsjukan), men det är ju helt galet hur mycket hon har växt sen hon äntrade denna värld med huvudet före. Som om någon har öppnat henne i Paint och bara dragit i hörnen. Hon har blivit värsta stortjejen. En som sitter och läser i sina böcker och pekar på djuren och säger ”titta titta!”. En som sjunger ”Ah hoo!” på ett klanderfritt Anton Ewaldiskt sätt. En som inte har en pyjamas med pussande elefanter i den minsta storleken som finns och ändå måste rulla upp ärmar och ben.

mån4_1500

 

2 kommentarer
  1. Ina den Fina skriver: 31 mars, 201308:29

    Men som knytet växer! Glas påsk! Pöss från Ystad

  2. josefin skriver: 1 april, 201306:29

    Är alla bebisar så små när dom föds eller var hon otroligt liten?
    Helt galet hur barn bara växer!

Skriv en kommentar