Årets första picknick!

pcnc4

picnic3pcnc

Och livets första jordgubbe!

4 kommentarer
 1. Hanna skriver: 10 maj, 201308:58

  Hallå! Sån härlig blogg du har, är inne och kikar varje dag! Undrar om du vet något bra tips på var man hittar jordgubbs- och blåbärsmössor som din lilla har. De är ju så underbara! (Tycker det är glest på tradera men kanske letar fel) Tack för härlig läsning!

  • iekw skriver: 10 maj, 201309:30

   Åh vad roligt att höra! Om du bor i Sundsvall kan jag tipsa om Röda Korset i stan, där finns det hemstickade ibland i ett skåp vid caféavdelningen. S mössa kommer från Lindex, köpte den när jag var ett gravido så det är ju rätt längesen nu. Men det kanske kommer in med höstvindarna!

 2. Gabriella skriver: 12 maj, 201308:17

  Nä fy sjutton! Önskar jag fick uppleva första jordisen igen..

 3. Renate Basgard Foto skriver: 15 maj, 201312:37

  Så mange fine klær du har til jenta di, hvor finner du de?

Skriv en kommentar