Här bor lilla S!

rum2

rum3

Snacka om apapeppat barn som tog sin bästa pippibok och goseräv under armen och flyttade hemifrån ikväll.

Huset är byggt i finaste flyttkartong helt efter Ambrosiagirls ritning som ser exakt ut såhär:

box-house-instructions

Hoppas en blir inbjuden på inflyttningsfika snart rå.

 

3 kommentarer
 1. Maja skriver: 18 juni, 201308:13

  Hej! Precis sådana här inlägg gillar jag! Tips på saker att göra och samtidigt få en glimt av er vardag genom de fina bilderna. Och jag måste tillägga att S är urgullig!

 2. Linnéa skriver: 18 juni, 201308:59

  Jag måste berätta något crazy! Inatt drömde jag att jag mötte dig, S och Josef i en trappuppgång. Jag blev givetvis starstruck och började mumla om åååh jag älskar din blogg blabla (som en gör). I drömmen verkade ni trötta, ni hade typ rest i flera timmar men jag frågade i alla fall om jag kunde ta en bild och du sa ja (jag blev megaglad). Sen försökte jag öppna kameraappen i mobilen men det bara GICK inte. Jag försökte, men en annan app öppnades och du försökte, och Josef också. Det var crazy! Jag blev superfrustrerad och ni började bli lite less (vi försökte öppna kameran i säkert tio min) så tillslut gav vi upp och det blev jättekonstig stämning haha!
  Ville bara berätta denna smått konstiga och mycket frustrerande dröm! Hoppas om jag träffar dig, att kameran går att öppna, och att jag får ta bild såklart. Kram ha en bra dag!

 3. Rebecca skriver: 19 juni, 201310:16

  Men dör. Ni är så fina, och S bland de gulligaste minipersonerna jag sett. TACK Ida för denna blogg. Den ger mig hopp för hur jag hoppas bli som förälder. Puss till er / Rebecca

Skriv en kommentar