Nyheter IKEA 2014!

ikea

Alltså åh. Hittade den här artikeln via Pinterest och börjar hoppas på att vi ska kunna få tag på ett lövbord även här i Sönnsvall. Heja Lövbacken! I augusti kanske kanske kanske vi kan ses nån annanstans än i Älmhult och Kungens kurva.

4 kommentarer
 1. Elin skriver: 18 juli, 201311:10

  Hej! Jag älskar din blogg och såg dig i Sundsvall när vi var där innan gatufesten men kände mig fånig att gå fram som en typ 10 år äldre småbarnsmamma. :) nåja jag bor i Älmhult och kan köpa ett och skicka med bussgods OM du skulle vilja om det inte kommer till Sundsvall. Är superfint!!!

 2. iekw skriver: 19 juli, 201307:52

  Åh gulle dig, du skulle ha kommit fram! Det hade ju varit jätteroligt tycker jag!

 3. Maria skriver: 20 juli, 201308:46

  Hej!

  Jag är ganska säker på att den redan finns i Sundsvall! Jag jobbar på Ikea i Uppsala och vi fick hem det bordet för typ en vecka sen redan. :)

  • iekw skriver: 20 juli, 201310:34

   Men åh vad kul! Tack för infon!

Skriv en kommentar