Världens regnigaste lördag.

hopp2

Såhär tre ikeabesök senare har vi fått ett par nya lådor och en ny skrivbordslampa. Här kommer jag sitta och studera lärarandets ädla konst i höstrusket.

hopp4

Men tills vidare passar vi på att fortsätta att leka hela dagen lång. Tills det var dags att ta på sig gummistövlar och möta upp gudmodern vill säga.

hopp5

Vad jag fann i min gummistövel del hundrafemtiofyra: låtsasråtta som någon snattat från min mormors katt och placerat i min sko och sedan bott där ensam i flera veckor. En kan ju inte klaga på allt för mycket gummistövelväder denna sommar i alla fall.

hopp1_667

S kontrollerade sin dagisskrud. Den klarade galant följande grenar i vattenpöl: gång, hopp samt sitt.

hopp6Sedan kom vi hem och åt mat. Middag. Ja. Som sig bör.

Nu har vi ätit vegetariskt i två veckor och det går rätt så strålande. Även om en blir himla sugen på att fritera en kyckling när en passerar förbi kinarestaurangslukten på Nybrogatan. Men det får väl kanske bli när vi inför köttmåndag i framtiden. MVH optimistisk.

hopp7_1500

Vi har gosat i soffan till en av oss somnade.

hopp3

Nu kvarstår bara lugnet. Och ett par mjölkpaket med växter som jag fick ta hand om när min kanske allra äldsta vän Maija har flyttat till utomlandet.

3 kommentarer
 1. Hanna skriver: 11 augusti, 201303:31

  Hej! Du har säkert svarat på den här frågan hundra gånger förr, men jag skulle bli jätteglad om du gjorde det en gång till: Varifrån kommer era randiga tallrikar? :) )

  • iekw skriver: 11 augusti, 201308:27

   Hej! Dom kommer från Dollarstore faktiskt och kostar inte så många kronor alls. Kolla där om du har möjlighet!

 2. Maja skriver: 14 augusti, 201309:03

  Finfin blogg och finfin plansch, var är den köpt? Planschen alltså, inte bloggen. *döh*

Skriv en kommentar