Tusen bilder på S när hon kollar på olika djur.

bn8

Idag var en mor (jag reds anm) och en far och ett barn och en mormor och en morbror på familjedag på Lindberga gård. Supertips till alla som bor i krokarna!

Jag vill bo på bondgård. Jag vill bo här.

bn3

Vår primära uppgift blev dock ändå att jaga S. Hit och dit. Upp och ner.

bn2_1000

Hon blev bästis med ett får som heter Gunnar. På gården tar de hand om lamm som har blivit utstötta av sin mor och matar dessa med flaska (aww). Och tydligen är får asbra på att lära sig tricks. Mycket mer lättlärda än hundar till exempel. Tydligen.

Så jag bestämde lite att vi skrotar idén om att investera i höns för att överleva kapitalismens fall (kan också bero på att jag grät en hel kväll efter att ha läst en ny pandemistisk superskrämmarartikel om fågelinfluensas mördarframfart på aftonbladet – och sen ej helt otippat hittade blod i min bralla). Och istället investera i får. Ull kan vi få en massa bra saker för på bytesmarknaden i framtiden.

bn5_1000

Hästälskaren S ba njöt och klappade vördnadsfullt. När hon inte sprang runt och stoppade in huvudet i varenda spilta och hälsade på varenda liten ponny med sin snällröst.

- Hej
- Hej- Hej

bn4

När det började duggregna hade vi en hel buske som paraply. Tog fram termosar med kaffe och varm choklad och var allmänt myziga.

bn9

När det började spöregna åkte vi hem.

bn1_1000

Men ändå! Vill bo häääääääääääääär!

Eller liknande.

Önskar mig en gård i julklapp.

4 kommentarer
 1. Gabriella skriver: 11 augusti, 201309:57

  Åh, jag vill verkligen veta hur ”snäll-rösten” låter. Misstänker nämligen att jag besitter den själv när jag klappar pälsiga djur, dock är den nog inte lika späd som lilla S.

 2. Jessica skriver: 13 augusti, 201311:23

  Hujeda vilken fin tröja Josef har!!!! Var har han funnit den???

  • iekw skriver: 13 augusti, 201305:24

   Åh tack och bock! Den har ett par år på nacken, men kommer ursprungligen från Asos. Kanske finns något liknande där än idag?

 3. Amanda skriver: 14 augusti, 201308:46

  Måste bara säga hur hög igenkänningsfaktorn är över din beskrivning av gråtkvällen innan du hittade blod i din bralla. Skrattar högt och lider med dig. Måste dessutom visa min sambo för att han ska förstå att det är normalt att jag har gråtkvällar också. Tack för en fantastisk blogg!

Skriv en kommentar