Klämdagen!

970187_533756933347768_1363086801_n

Hej vänner! Nyligen drabbades en person i min närhet av bröstcancer. Därför kom jag liksom på att jag inte har slagit ett slag för och tipsat er om facebooksidan Klämdagen (<— klicka).

Bröstcancer är ju den vanligaste cancerformen hos kvinnor och genom att undersöka sina bröst kan en få större chans att upptäcka och slå den på nosen. På sidan kan man skaffa sig en alldeles egen klämdag med påminnelse och allt. Min klämdag är den elfte. Varje månad. (<— dramatiskt slut med anledning av klämdagens höga status på viktighetslistan ) (obs detta gäller även dig mamma),
2 kommentarer
  1. Christina skriver: 12 augusti, 201302:37

    Jag vill tacka för en enormt givande blogg! Blandningen mellan vardagsbetraktelser och de medvetna livsstilsvalen och värderingarna som du delar med dig av gör detta till en av mina absoluta favoritbloggar. Jag vill också passa på att tipsa om en av de bästa böcker jag läst på länge. The China study av T. Colin Campell. Tänkte på den speciellt då ni äter vegetariskt nu, och kopplingen som finns mellan animaliskt protein och ökad risk för (bland mycket annat) cancer. Läs! :)

    • iekw skriver: 13 augusti, 201305:22

      Åh gölle, ska kolla in det så fort jag har tid!

Skriv en kommentar