Hej vänner, det här har vi hållt på med på sistone:

fr2

Familjefadern har blivit tjugofyra. Det firades med kalas!

fr3

Och med kungens närvaro i stan. Han tog bussen till vår gata ba. Obs sant!

fr4

Det bästa med att dela hem med en estetiskt lagd man är att mina ögon också får ta del av hans presenter.

fr1

En vinranka som han fick av min syster Emma och hennes boyfriend Bear. Tack för den mvh mitt öga.

fr5

Och idag har förskolebarnet namnsdag. Hurra hurra!

Det går fint för S på förskolan för övrigt, från att ha varit övertrött och arj i en halvtimme när det vankades sovstund till att frivilligt gå och lägga sig på sin madrass och somna typ först av alla. Och sova längst av alla. Tekniskt sett hade hennes bildvisarkompis kunnat sova längre än henne, men eftersom S inte hittade dörrjäveln och blev förtvivlad väckte hon liksom honom.

Men dom som det kanske går bäst för på förskolan är nog ändå hennes föräldrar. Som har fått en hel hög med nya polare i storlek mini. Vi hade nog kunnat adoptera allihopa. Om vi fått för deras föräldrar såklart. Då jag numera blir kallad mamma av fler än mitt eget barn (fastän jag liksom förklarat att jag är Stellas mamma). Och storbarnen frågar pedagogerna var den där snälla pappan som hade lovat dom glass tagit vägen. Synd ba att glassdelen var fabulerad i deras minihuvuden. Men rätt bra att ha en glassgivaraura ändå, det kan säkert Josef  få nytta av nån gång.

1 kommentar
  1. Vilma skriver: 15 augusti, 201311:42

    Alltid lika fina bilder ida!

Skriv en kommentar