Svärisar i sönnsvall.

vs2

Alltså hej vänner. Om mitt fattiga instagrambloggande beror på att vi har varit svintrötta efter en veckas inskolning på förskolan? I superkombo med att jag fått något utav en livskris pga minskad s-tid och därför ägnat mig åt aktiviteten pussning tills vi båda tvärslocknat alldeles för tidigt på kvällen? När jag inte har stressmålat ögona mina inför vin- och orupkväll med mina smurtigaste vänner och varit vaken tills dagen blev imorgon? Och sedan vaknat, lyssnat på dammsugarläten och vikit tvätt för att det ska vara fint i hushållet när min svärfamilj kom hit? Och att min svärfamilj nu är här? På besök? I denna stad? Hos oss?

Svar: ja.

Men det var liksom för min svärizfamily som den här bloggen öht startades. För att de skulle kunna följa en växande mage och beskåda ultraljudsbilder på 40 mils avstånd. Fattigt instagrambloggande > att bloggen aldrig föddes.

vs4

S har varit fett upptagen med att hänga med faster Frida.

vs3

Och vi bjöd våra långväga gäster på dom häääääääär quinoaburgarna. Som typ har tagit stuvade makaroners förstaplats på världens-bästa-mat-listan.

vs1

”Farbror Johannes i tågsken”.

God natt!

1 kommentar
  1. Farmor skriver: 20 augusti, 201308:28

    Tack för senast, det var jättemysigt att få träffa er o åka runt i omgivningarna. Vi ses snart igen. Vi har förresten en jättelåda med Duplo här hemma just nu……

Skriv en kommentar