En tisdag.

bild(612)

Hej! Jag råkade snubbla över en Emmaljunga som såg prick ut som den som jag och min syster åkte runt i en gång i tiden. Så jag köpte den. För ynka två hundralappar.

t4

Sedan gick jag till bibblan. Håller ju fortfarande på att slutföra den där oändliga kursen om barnkultur. Så att CSN vill bli min kompis till hösten ni vet. Har slitit som ett djur men har ändå hela fem (!!!) uppgifter kvar att göra. 50 000 tecken osv. Dör. Det blir liksom lite tråkigt när något så himla spännande och intressant måste göras under tidspress.

t2

Sedan fikade jag med det här gänget plus min andra lillebror och min lillasyster och Bear. Och fick uppdateringar om första dagen på gymnasiet och engelska skolan och sådär.

Oki. Nu kanske ni undrar varför S skolkar. Var inte hon sjuk? Förskolefeber? Vad gör hon utomhus och inte i sin säng? Jo, alltså. Hon har faktiskt varit feberfri idag och tanken var att hon skulle vila i sin vagn. Snarkandes. Men det var en tanke som jag ej delade med henne. Och det är också därför hon ej har några byxor på café.

t1

Jag hittade mitt högkostnadskort i en ficka. Faktum är att det går ut om bara några veckor och det innebär att jag måste börja om på ett sprillanz. Jag hann inte upp till ettusenetthundra-gränsen. Jag fick ingen vip-vård. Inget frikort. Hur mycket jag missade det med?

10 kr.

Kul jul.

t3

Sedan begav vi oss hemåt. S kan höra tågplingorna på flera mils avstånd. Och då är det bara att springa för här ska inga tuffetåg i hela världen missas.

 

3 kommentarer
 1. Ellen skriver: 21 augusti, 201302:56

  Dina bilder och inlägg är så mysiga! Din dotters gosedjur är bra söt! :) Så skönt att S mår bättre nu.

 2. Josefin skriver: 21 augusti, 201308:29

  Men!! Vagnen=fantastisk!! Vart snubblade du över den om man får fråga?:) vill också ha..

  • iekw skriver: 21 augusti, 201308:31

   Åh tack. På Blocket faktiskt, men kan annars tipsa om facebookgruppen Retrovagnar. Där finns det en hel hög!

Skriv en kommentar