De senaste dagarna.

d1 d2

Morgondimma från E4an och imse vimse spindel-show när en kommer hem igen. Plus en himla massa informationskorvstoppning mellan det. Till den grad att jag faktiskt mardrömde om att jag befann mig i bibblan i Härnösand där jag tog emot informationsblanketter och papper från människa efter människa efter människa. Tills jag såg att dom inte hade några ögon.

Sedan vaknade jag. Döende. Jag har upplevt att ett par minimini ljusfläckar hoppar framför/i ögat mitt, följt av illamående. Min mor hävdar att jag kommer överleva. Jag är inte så säker på det.

Adjö om vi ej hörs igen vänner! Ta hand om varann!

3 kommentarer
 1. Maria skriver: 5 september, 201307:25

  Sicken läskig spökskog!

 2. caroline skriver: 5 september, 201309:57

  hej, de vita fläckarna (eller för mig mer blixtliknande ljusstreck) kan vara (vill inte ställa diagnos på dig hehe) ögonmigrän. jag har det. dels är det ärftligt men oxå så utvecklas det vid stress bland annat. först ser man detta ”ljus” och sen är det ganska individuellt vad som händer, för mig brukar jag bli yr, bli illamående och få sprängande huvudvärk (ibland händer dock ingenting). lösningen är att ta alvedon/ipren på en gång man ser prickarna/blixtrarna. dock är det helt ofarligt så ja, din mamma har rätt, du kommer definitivt överleva :)

 3. cajsa skriver: 10 september, 201309:46

  vilken himla fin bild! eller båda två. men är allvarligt impad över hur du lyckades fånga dimman. blir aldrig så bra på min telefon!!
  och jag vill även säga att jag tycker det är superkul att du ska bli lärare. hade mer än gärna haft dig som lärare om det inte vore för att jag då skulle behöva backa några för många år på min utbildningsstege… får nöja mig med att vara din bloggläsare!
  /Cajsa

Skriv en kommentar